Let op

Weet je zeker dat je dit wil doen?

Sluit

Welkom bij de Stamtafel!

 

Het Beleefhuis Assen nodigt je graag uit voor Stamtafel.

Het Beleefhuis
Normaal gesproken is Het Beleefhuis aan de Zwartwatersweg 155 te Assen te bezoeken op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 -16.30 uur. In Het Beleefhuis wordt informatie gegeven over langer zelfstandig thuis en de thema's die hierbij horen. Vanwege corona zijn we fysiek gesloten. 

Online spreekuur 
Via Stamtafel zijn we per 1 februari digitaal te bereiken. In een veilige omgeving kunt u terecht bij professionals die op maandag van 10.00 tot 12.00 uur, dinsdag en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur online spreekuur houden.

Wat is Stamtafel?
Stamtafel is het nieuwe ontmoetingsplek waar je eenvoudig online contact hebt met jouw familieleden, mantelzorgers, buurvrouw of vriendin die ver weg woont. Ieder in zijn eigen huis, maar met de gezelligheid en vertrouwdheid die erbij hoort. In een veilige, online omgeving nodig jij aan de Stamtafel mensen uit met wie je wilt praten of foto’s en video’s wilt delen. Gewoon thuis, wanneer het jou uitkomt.

Informatie delen
Stel er vragen, praat met deskundigen, ga beeldbellen en deel informatie met anderen. Waarbij alle informatie van jou is en blijft. Mensen die niet zijn uitgenodigd, lezen jouw berichten niet. Je privacy is bij de Stamtafel een doel op zich!

Om deel te nemen heb je een account nodig
Maak hieronder je account aan. Je ontvangt dan binnen een paar minuten een e-mail om je deelname te bevestigen.

Heb je al een account, klik dan op login.

Powered by