Let op

Weet je zeker dat je dit wil doen?

Sluit

Welkom bij de Stamtafel!

In het project “Samen verbinden om te ontmoeten” staat de oudere inwonervan Amsterdam centraal, zowel mensen met als zonder zorgvraag. Door aan te sluiten bij uw wensen en behoeften op het gebied van sociale contacten,  verbinding voelen en hulp vragen, willen we samen met u op een leuke manier een passen d aanbod bieden via de digitale ontmoetingsplek Stamtafel. Waarbij u de regie heeft. 

Het project is een samenwerking tussen Cliëntenbelang Amsterdam, Stamtafel en Platform VmZ.

Stamtafel is een nieuwe ontmoetingsplek waar je eenvoudig online contact hebt met gelijkgestemden, familieleden, collega's, je buurvrouw of vriendin die ver weg woont. Ieder in zijn eigen huis, maar met de gezelligheid en vertrouwdheid die erbij hoort. In een veilige, online omgeving nodig jij aan de Stamtafel mensen uit met wie je wilt praten of foto’s en video’s wilt delen. Gewoon thuis, wanneer het jou uitkomt.

Ga beeldbellen en deel informatie met anderen. Waarbij alle informatie van jou is en blijft. Mensen die niet zijn uitgenodigd, lezen jouw berichten niet. Je privacy is bij de Stamtafel een doel op zich!

Maak hieronder je account aan. Je ontvangt dan binnen een paar minuten een e-mail om je deelname te bevestigen.

Heb je al een account, klik dan op login.

Powered by