Let op

Weet je zeker dat je dit wil doen?

Sluit

Welkom bij SBO Stamtafel!

Een nieuwe ontmoetingsplek waar u eenvoudig online contact hebt met gelijkgestemden, lot- en leeftijdsgenoten. Ieder in zijn of haar eigen huis, maar met de gezelligheid en vertrouwdheid die daarbij hoort. In een veilige, online omgeving schuift u aan bij een van onze groepstafels. Hier leert u anderen kennen en kunt u eventueel nieuwe vriendschappen sluiten. Dit kan individueel, maar u kunt met anderen ook een eigen groep vormen. 

Allemaal vanuit huis, wanneer het u uitkomt.

Vertel iets over u zelf, wat u bezig houdt of waar u graag uw tijd mee vult. Wanneer u een deelnemer van de groepstafel een vriendschapsverzoek stuurt, dan kunt u afspreken om op een bepaalde tijdstip met elkaar te 'beeldbellen'. 

Alle informatie die gedeeld wordt blijft van u. Mensen die niet zijn uitgenodigd, kunnen uw berichten niet lezen. Uw privacy is bij Stamtafel een doel op zich!

Maak hieronder uw account aan. U ontvangt daarna binnen een paar minuten een e-mail om uw deelname te bevestigen. Als het niet lukt kunt u op dinsdag of donderdag bellen met Angélique. Zij is de beheerder van SBO Stamtafel (06-57 92 85 07) en zal u stap-voor-stap helpen bij het aanmeldingsproces.Mede mogelijk gemaakt door

Powered by